ΦόρουμΦόρουμ  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία  

Share | 

Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 26  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AELcoholics-3-
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 108
Τόπος: LEMESOS
Ομάδα: AELARA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:19

re nicosia to thema en to extesino..esi epires to genika epidi kseris oti en sou simferi je mashese na ironeftis gia na fkis pou panw. Jai nai oti ekama egw en me tin axia mou oi opws kapious allous pou kontounte poji poda gia na petixoun se kati. Eite sou areskei eite oi. oulloi ekatalavan sas pion enen mono emeis pou ta lemen.
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Nicosia
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 78
Τόπος: The South will rise again
Ομάδα: ΑΠΟΕΛ
Μήνυμα: ΘΡΥΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:25

AELcoholics-3- έγραψε:
re nicosia to thema en to extesino..esi epires to genika epidi kseris oti en sou simferi je mashese na ironeftis gia na fkis pou panw. Jai nai oti ekama egw en me tin axia mou oi opws kapious allous pou kontounte poji poda gia na petixoun se kati. Eite sou areskei eite oi. oulloi ekatalavan sas pion enen mono emeis pou ta lemen.

Το θέμα εν εν το εχτεσινό (μόνο), διότι εν η εκατομμυριοστή φορά που μιλάτε για εύνοιες, κατεστημένα κτλ. με αφορμή το εχτεσινό. Και τούτο κάμνετε το για να νιώσετε που μέσα σας ικανοποίηση και για να δικαιολογηθείτε για τα όσα εν μπορείτε να πετύχετε. Χάνετε τελικούς που τα χωρκά και πιστεύετε ότι εκάμαν το για να σας αδικήσουν.

(Ειδικά στο μπάσκετ εν τω μεταξύ, που εν εν όπως το ποδόσφαιρο τις πιο πολλές φορές όποιος εν καλύτερος στο παρκέ κερδίζει )
karekla
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 95
Τόπος: ??????

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:33

kala re extes i diaitisia itan xalia kai gia tes dio pleures.itan pragmatika tragiki alla en dikaiouste na diamartireste.
Oi pextes sou irtan me mono skopo na prokalesoun kai na mas kamoun na diakopsoume to pexnidi.
eksiga mou pou en to paralogo na apovlithei o palalas epidi ekountisen to diaititi?kai na dothei kai texniki poini?prin na apovlithei nai edothiken lathasmena mia texniki poini alla touto en ton dikaiologa na kamei oti ekame. To idio kai o imanasougamietesangourounirekounouni pou anti na markarei ediamartiretoun kai o mavros pou eftynne pas tin kerkida. Alla toutoi oulloi extes tipote en epathan epidi en tous ekamame ti xari na peksoumen to pexnidi tous. Karteroumen tous tin alli paraskeui.

p.s o diaititis pou edoke tis texnikes poines kai apevale ton palala en elladitis
AELcoholics-3-
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:33

alithkia re apoelista ides kanena pou tous 2 telikous me aek je pegia? oksa aplos leeis ta etsi gia na kalifteis esi pou ta katorthomata sou me parea tous dietites se basket je mappa? oksa pistefkis oti aplos en axaparoi oi dietites je an epienate eseis teliko me tin pegia je epeften o trattos dietitis itan na sas adikisei epidi aplws en axaparos. Ma pe mou pistefkeis ta touta pou leeis?
To xtesino itan akoma mia apodiksi giati sas tin laloun oulloi oti evnoiste je an je kanenas en sou emilisen gia mappa esi eferes to je dame je to extesino kanenas ma kanenas sas en to esxoliasen. En sou fatsarei lio parakseno touto? Oksa elipate ulloi isastan ekswteriko je en epiate na dite to basket. H mporei na sas ekopsan to alfa oullous tous apoelistes.
Extes alithkia pistefkis oti isun kaliteros? mono stis arxes. Meta pou sou to epira -4 nomizeis en na emporouses na me piaseis etsi opos anevenen i psixologia ton pextwn mou je epeften i diki sou? egine akrivos oti eginen sto proto pexnidi sto kitio pou ixamen emeis tin diafora je ekamate eseis ena seri je egirisate to pexnidi. Kaliteros sto parke extes en isoun! me tin dietisia isoun omws.
oti je na peite en dikaiologiste
Nicosia
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 78
Τόπος: The South will rise again
Μήνυμα: ΘΡΥΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:42

Koλλάς ρε αελίστα και εν πιάνεις το νόημα. Ξαναδιάβασε όσα σου έγραψα για να μεν λαλούμε τα ίδια και τα ίδια.
Και ναι εχτές ήμουν καλύτερος, έπαιζα στην έδρα μου και πήρα το παιχνίδι!
APACHE
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 130
Τόπος: DJIBOUTI
Ομάδα: AEL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:49

Nicosia έγραψε:
Koλλάς ρε αελίστα και εν πιάνεις το νόημα. Ξαναδιάβασε όσα σου έγραψα για να μεν λαλούμε τα ίδια και τα ίδια.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
AELcoholics-3-
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:55

Nicosia έγραψε:

isoun kalos os ena simeio. Alla opote sou ekontefka erketoun kanena foul kamia texniki pini kamia apovoloua je eksana epernes tin diafora sto -6 -9 je kserw gw. skeftou re file ishes diafora peripou sto -15 je epirasou to -4. Aplws skeftou ti psixologia epianan oi pextes mou jintin ora je ti psixologia ixan oi dikoi sou.
APOEL_ULTRAS
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 592
Τόπος: Η.Β
Ομάδα: ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟΕΛ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 16:58

Στο -4 που ήταν κατ' εσένα και το κρίσημο σημείο γιατί έφαες 2πλη τεχνική ποινή; Ξέρεις;
AELcoholics-3-
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 17:11

APOEL_ULTRAS έγραψε:
Στο -4 που ήταν κατ' εσένα και το κρίσημο σημείο γιατί έφαες 2πλη τεχνική ποινή; Ξέρεις;

kserw esi ksereis?
APOEL_ULTRAS
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 17:20

E αφού ξέρεις μήπως θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας και να μας εξηγήσεις γιατί ήταν άδικη η απόφαση;

Παράθεση:
Να γελαω η να κλαιω????
Σαββάτο 17/ 04/ 2010 Να γελαω η να κλαιω????

Φιλοι μου

Ειλικρινα δεν ξερω τι να γραψω και τι να σας πω,τοσα χρονια νοιωθω τοση αδικια και τα βαζω με τον εαυτο μου οχι γιατι διαλεξα να ειμαι οπαδος της ΑΕΛ αλλα γιατι ακομα ασχολουμαι με τον αθλητισμο στη κυπρο.Καποιοι θα με πουν κομπλεξικο και οτι εχω κακη νοοτροπια,πως βλεπω φαντασματα και ριχνω τις ευθυνες αλλου.Να σας θυμισω ομως πως τα λεω ολα αυτα εχοντας κερδισει 5 πρωταθληματα,2 κυπελλα,3 σουπερ καπ,1 ευρωπαικο και πολλες αλλες επιτιχιες στο εξωτερικο,εχω παιξει επισης στο καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης και πιστευω μπορω να εχω αποψη και να ξερω να κρινω ορισμενες καταστασεις.Αυτο που εζησα χθες ευχομαι σε κανενα να μην το ζησει,δεν θα πω περισσοτερα γιατι θα τιμωρηθω.Οσοι λενε πως αντιδρασα οπαδικα θελω απλα να τους πω πως εγω απλα προσπαθησα σαν αρχηγος της ομαδας να προστατεψω την ομαδα και τους συμπαικτες μου απο καποια γεγονοτα.Δεν προκαλεσα κανενα γιατι σεβομαι τους οπαδους του ΑΠΟΕΛ που εχουν το δικιαωμα να υποστηριζουν την ομαδα τους αλλα μονο με διαιτητες μιλουσα(μπορει και σε πιο εντονο υφος απο το κανονικο) γιατι ενοιωθα πως καποια πραγματα δεν λειτουργουσαν σωστα.Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στους συμπαικτες μου για τη προσπαθεια που κανουνε ολη τη χρονια και στο κοσμο μας πως εμεις θα παλεψουμε και στο τελος θα το παρουμε,ειμαι σιγουρος πλεον!!επισης ενα συγνωμη στους φιλαθλους του ΑΠΟΕΛ αν εκριναν πως με τη συμπεριφορα μου νομιζανε πως προκαλουσα αυτους,ειμαι ΑΕΛΙΣΤΑΣ και θελω να σεβαστουν ολοι πως δινω τα παντα για αυτην την ομαδα και δεν κρυβομαι πισω απ το δακτυλο μου.Καθομαστε και ασχολουμαστε με ανουσια πραγματα τη στιγμη που η προσοχη ολων μας θα επρεπε να ηταν στον Μαριο που παλευει στο ισραηλ και να δειχναμε λιγο σεβασμο στο δραμα που περναει η οικογενεια Παλαλα αλλα και ολη η οικογενεια της ΑΕΛ.

Μιχαλης Κουνουνης

Mιχαλάκη, δεν το σώζεις αγόρι μου.
Χαίρομαι που είσαι πλέον σίγουρος ότι θα πάρεις πρωτάθλημα. Τούτο σημαίνει πως θα τα ξαναπούμε.
Τζίνο που φοάσαι θα το πάθεις
AELcoholics-3-
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 17:26

APOEL_ULTRAS έγραψε:
E αφού ξέρεις μήπως θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας και να μας εξηγήσεις γιατί ήταν άδικη η απόφαση;

epeidi file mou o kounounis san fisiologikos athropos diamartirete ston dietiti aman ta foul pou dia ENEN FOUL , kofki mas epitheseis XWRIS NA IPARXEI TIPOTE je me ton etsi i me ton allo tropo en mas afinei na pexoume basket je na paroumen jino pou axizamen. je en kani pou touta oulla dia tou je texniki pini je meta je apovoli je kalinixta
apoel thrilos protathlima (?????? scratch )
PingusG1
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 175
Τόπος: FYGOUPOLI
Ομάδα: THEOS
Μήνυμα: A.C.A.B

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 17:27

RE APOELLISTES OUTE POU ME KOFTI TO SIGKEKRIMENO 8EMA ALLA MPORO NA PW ME SIGOURIA OTI ISASTE MALLOMENOI ME TIN ALI8KIA. JE EN MILO MONO GIA TORA ALLA GIA OULLES SAS TIS SIZITISIS...
kahmenos
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 127
Τόπος: London
Ομάδα: APOEL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 17:38

APOEL CONNECTING PEOPLE Cool
oldschoolAU79
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων: 330
Τόπος: NICOSIA -ORANGE TOWN OUR GROUND-
Ομάδα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ -ΑΠΟΕΛ-
Μήνυμα: ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΒΑ ΜΑΣ- ΑΠΟΕΛ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 18:09

PingusG1 έγραψε:
RE APOELLISTES OUTE POU ME KOFTI TO SIGKEKRIMENO 8EMA ALLA MPORO NA PW ME SIGOURIA OTI ISASTE MALLOMENOI ME TIN ALI8KIA. JE EN MILO MONO GIA TORA ALLA GIA OULLES SAS TIS SIZITISIS...

PE MOU TA LIO ESI ME TIS ALITHKIES Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
APOEL_ULTRAS
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)   17/4/2010, 19:00

AELcoholics-3- έγραψε:
APOEL_ULTRAS έγραψε:

epeidi file mou o kounounis san fisiologikos athropos diamartirete ston dietiti aman ta foul pou dia ENEN FOUL , kofki mas epitheseis XWRIS NA IPARXEI TIPOTE je me ton etsi i me ton allo tropo en mas afinei na pexoume basket je na paroumen jino pou axizamen. je en kani pou touta oulla dia tou je texniki pini je meta je apovoli je kalinixta
apoel thrilos protathlima (?????? scratch )

Ρε φίλε ως τωρά εκρατούσα μια πισινή γιατί όσοι είμασταν εψες πας την κερκίδα με την κατάσταση που επικρατούσε εν είμαστε οι πιο κατάλληλοι για να σχολιάσουμε τον αγώνα. Αλλά τωρά που βλέπω την άποψη σου για το που αδικήθηκες εσιουρέφτηκα ότι απλά γράφετε για να γράφετε ενώ πραγματικά εν έσιετε ιδέα.

Κόφκει σας επιθέσεις χωρίς να υπάρχει τίποτε λαλείς. Φαντάζουμε αναφέρεσαι στην πρώτη τεχνική ποινή του τέιλορ την ώρα που επλησιάσετε στους 6 τζαι είχατε τζαι την επίθεση. Τζιαμέ ο μαύρος εν άντεξε την γιούχα του κόσμου τζαι εγύρισε τζαι έφτυσε. Είδεν τον ο Ελλαδίτης τζαι εχρέωσεν του τεχνική ποινή με αποτλεέσμα να ξεσηκωθεί ούλλος σας ο πάγκος που πιθανόν να μεν τον είδαν αφού ότι έγινε, έγινε "εκτός φάσης." Τζιαμέ βασικά εκρέμμασε σας ο μαύρος αφού ενώ είχες την ευκαιρία να πλησιάσεις σε απόσταση αναπνοής έδωκες μου βολή και κατοχή.

Η δεύτερη τεχνική ποινή του τέιλορ όπου και αποβλήθηκε ήταν όταν έφτυσε για δεύτερη φορά πας την κερκίδα την ώρα που είχατε κατοχή στο άουτ. Τζίνη ήταν και η φάση της προσωρινής δακοπής. Για δεύτερη φορά ο μάυρος έδωκεν μου βολή και κατοχή σε ένα σημείο που είσουν ακόμα μες το παιχνίδι.

Ο κουνούνης δεν αποβλήθηκε, απλά αποχώρησε με 5 φάουλ. Γι' αυτό και έμεινε στον πάγκο μέχρι το τέλος σε αντίθεση με τον παλάλα τζαι τον μαύρο που επίαν στα αποδυτήρια.

Εν λαλώ ότι η διαιτησία ήταν καλή ή ότι εν αδικήθηκες. Απλά ως συνήθως παρασιέζετε το με την προτροπή της διοίκησης τζαι των κυπρίων σας παιχτών για να καλύψετε τες αδυναμίες της ομάδας σας τζαι επειδή εν μπορείτε να δεχτείτε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ επίετε με πλεονέκτημα στους τελικούς ως το απόλυτο φαβορί είμαι πολλά κοντά στο b2b επειδή εκέρδισα σε καθαρά ξανά στην έδρα σου.

Η διαιτησία του Ελλαδίτη εψές μπορεί να έγερνε προς το μέρος μας αλλά εν απόλυτα φυσιολογικό που ένα ξένο σε ένα Λευκόθεο καζάνι τζαι σίουρα εν ήταν στον βαθμό που το κάμνετε. Οι 2 αποβολές τζαι όλες οι τεχνικές ποινές (πλιν της πρώτης στον παλάλα για την οποία δεν έχω άποψη αλλά απ' ότι ακούω εκ των υστέρων ήταν υπερβολική) ήταν απόλυτα δικαιολογιμένες.

ναι, ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οπαδική δραστηριότητα 2009/2010 (2)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 26Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 26  Next

Similar topics

-
» Akrapovic R1 2009-12 carbon slipon
» ΜΤΒ Open Cup 2009 #1 Κανάκια Σαλαμίνας
» Χριστουγεννα λεσχης 2010
» Track Day Α.Λ.Α.Μ.Ε. 12 Iουνίου 2010 Μέγαρα
» SHIMANO NEXAVE CX SPINNING GAME TYPE Mod. 2010

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
UltrasCY :: .: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΟΠΑΔΟΥ :. :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ :: ΑΠΟΕΛ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»-